GRANIT
FLEXIBILIS ABRAZÍVOK


A Granit partnerei igényeinek teljes körű kiszolgálása érdekében flexibilis termékeket is forgalmaz.

Az ipar kihívásait követve a legyezőlapos korongokat kínálunk. Ezek az új generációs csiszolószerszámok nemcsak a csiszolási és végmegmunkálás költségeit csökkentik, hanem gyors és könnyű munkavégzést tesznek lehetővé. A hagyományos szerszámokhoz képest a leválasztási teljesítmény többszörösére növelt.

Graniflap lamellás korongokat cirkon- és normálkorund szemcsével, sima és kúpos kivitelben forgalmazunk. A kúpos korongok raktárról elérhetőek, míg az egyenes kivitelűeket rendelésre szállítjuk. Megfelelő nagyságú igény esetén, rendelésre tudunk biztosítani más szemcseméretű és150mm átmérőjű típusokat is.

A második vonalban gazdaságos, Granit Economy tárcsákat kínáljuk alumínimum oxide szemcsével 115 és 125mm-es átmérőben.

A nagy teljesítményű és magas minőségű fíber tárcsák sokoldalúan használhatóak. A széles szemcseválaszték lehetővé teszi a feladathoz optimalizált szerszámkiválasztást.  Normál korund szemcsés, keresztbevágásos kivitel papírhordozón.

Erős papír hordozójú, jól önéleződő normál korund szemcsés tépőzáras csiszolótárcsák excenteres és tárcsás csiszológépekhez, lyuk nélküli kivitelben.  A korongok felszerelése és cseréje könnyen és gyorsan elvégezhető.

A csiszolóvásznak  már szemcseszórási eljárással gyártott, normál korund szemcsés, kék hátlapú vásznak. Széles körűen és költségtakarékosan használhatóak szemcsenagyságtól függően durva és finom csiszolási feladatokhoz.