GRANIT

KERÁMIA ÉS MŰGYANTA KÖTÉSŰ KÖSZÖRŰSZERSZÁMOK


A Granit termelési hagyományainak, sok évtizedes tapasztalatának, szakembergárdájának köszönhetően a raktárról azonnal elérhető megközelítőleg 200 féle köszörűkorong mellett speciális igényekre, egyedi termékeket ajánl és fejleszt. Az egyedi termékek gyártási ideje a technológiai átfutási idő miatt 6-8 hét!

Gyártási mérettartomány: 75-900mm átmérő

Szemcseméret: FEPA 10-220

A köszörűszerszámok jelölési rendszere nagy részben gyártó specifikus. A termékválasztékunkban való könnyebb eligazodás, a termék azonosíthatósága érdekében olvassa el tájékoztatónkat a Granit jelölési rendszeréről.

Az adott feladathoz, a munkadarab, a technológiai adatok és a köszörűgép ismeretében a korong specifikációját módosítani kell! Kérjük, vegye igénybe szakembereink díjtalan tanácsadását, a megfelelő köszörűszerszám kiválasztásához! Kérjük tanulmányozza át rövid útmutatónkat arról, hogy milyen paraméterek befolyásolják a szerszámkiválasztást. Kollégáink ezeket a kérdéseket fogják feltenni Önnek az egyedi termék azonosításához az ajánlatadás előtt!

Néhány tipikus köszörülési feladathoz szakembereink kidolgoztak egy általános termékajánlót, hogy megkönnyítsék az igények beazonosítását és a köszörűszerszám kiválasztást. Kérjük nézze át általános ajánlásunkat.

Az alábbi raktári termékek ízelítőt nyújtanak széles választékunkból. Kérjük keresse értékesítő tanácsadóinkat egyedi korongokkal kapcsolatban!

Bármilyen raktári sima korongunkat igény szerint, felár ellenében ellátunk süllyesztéssel, vagy leélezünk. Vállalási határidő: a visszaigazolástól számított 2 hét.

 

Kerámia kötésű köszörűszerszámok

-        Sima köszörűkorongok (alakjel 1) 
-          Alakos korongok szerszámélezésre
-          Köszörűszegmens
-          Sima és profilozott köszörűkorongok fűrészélezésre és szerszámélezésre
-        Kőlehúzó, kaszakő, csapos korongok

Műgyanta kötésű köszörűszerszámok

-          Műgyanta kötésű, gépipari köszörűszerszámok 

Köszörűszerszámok biztonságos használatához elengedhetetlen, hogy mind a gyártó, mind a felhasználó betartsa a biztonsági és munkavédelmi előírásokat! Tekintse át biztonságtechnikai ajánlásunkat!