HU | EN

VEKOP-2.1.1-15 Vállalatok K+F+I tevékenységének támogatása

Magunkról

Cégünkről

A GRANIT Csiszolószerszámgyártó Kft. Magyarország legnagyobb, minőségi köszörűszerszám gyártója több mint ötven év szakmai tapasztalatával szolgálja vevőit.

A GRANIT termékek fő erőssége az aktív vevőszolgálaton és a piaci igények folyamatos követésén alapuló intenzív termékfejlesztés, mely évről-évre nagyobb teljesítményű, illetve egyre bonyolultabb feladatok megoldására is alkalmas szerszámokat ad a felhasználók kezébe. A köszörűszerszámok elengedhetetlenek számos iparágban, termékeinkkel és szolgáltatásainkkal támogatjuk többek között a gépipar szereplőit, a fémmegmunkáló cégeket, az öntödéket, az acélszerkezetgyártókat, és az olyan kulcs iparágakat, mint az autóipar és az építőipar.

Legfontosabb termékeink a főként korund és szilíciumkarbid szemcse alapú kerámia és műgyanta kötésű köszörűszerszámok, az üvegszövet erősítésű daraboló és tisztítókorongok, valamint a lamellás csiszolótárcsák.
 

Miért a GRANITot válassza?

  • Minőségi alapanyagok felhasználásával, korszerű technológiával, szigorú minőségellenőrzési és biztonsági előírásoknak megfelelően gyártjuk termékeinket.
  • A professzionális minőségű és kedvező árú Granit termékekkel partnereink az optimális ár-érték arányú megoldást választják, segítjük partnereinket köszörülési költségeinek csökkentésében!
  • Készen állunk egyedi igények kielégítésére, szakembereink megoldásokat kínálnak, termékösszetételeket ajánlanak és új termékekeket fejlesztenek kontkrét köszörülési feladatokra.
  • A speciális, rendelésre gyártott termékek szállítási határideje rövid.


 

Miért a GRANITot válassza?

Magas minőség

Minőségi alapanyagok felhasználásával, korszerű technológiával, szigorú minőségellenőrzési és biztonsági előírásoknak megfelelően gyártjuk termékeinket.

Kedvező ár

A professzionális minőségű és kedvező árú Granit termékekkel partnereink az optimális ár-érték arányú megoldást választják.

Raktárról

A katalógusban szereplő Granit termékek jelentős része raktárról azonnal elérhető. A speciális, rendelésre gyártott termékek szállítási határideje rövid.

Megoldás egyedi igényekre

Készen állunk egyedi igények kielégítésére, szakembereink megoldásokat kínálnak, termékösszetételeket ajánlanak és új termékeket fejlesztenek konkrét köszörülési feladatokra.

Kapcsolatfelvétel

Budapest HUNGARY
Fadrusz J. u. 2.
H-1194

+ 36 1 347-9830
ertekesites@granitabrasive.com
www.granitabrasive.hu

Mintabolt nyitvatartás:
H-P: 7:30-13:00

Beérkező áruk lerakása:
H-CS: 7:30-15:30
P: 7:30-13:30

A * jelölt rész kitöltése kötelező