HU | EN

VEKOP-2.1.1-15 Vállalatok K+F+I tevékenységének támogatása

Magunkról

Minőség

Minthogy nincs az egész világon kötelező érvényű biztonsági előírás a csiszolószerszámokkal kapcsolatban a felhasználók jogosan fejezik ki aggodalmukat, hiszen a biztonságos szerszámok kiválasztása sok tekintetben nehezebbé vált.

A köszörűszerszámokat az alkalmazás során nagy forgási sebességű gépeken használjuk. Akár ipari méretekben történő felhasználásról, akár otthon elvégzett ház körüli karbantartási munkákról beszélünk, törekednünk kell arra, hogy a köszörüléshez biztonságos szerszámokat válasszunk. A Granit felelős vállalatként nemcsak saját termékei biztonságtechnikai színvonalára ügyel, hanem tevékenységével, szolgáltatásaival támogatást nyújt a felhasználóknak, hogy a minőség szerepe mellett tudatosítsa a biztonság kiemelkedő fontosságát.

A biztonságtechnikai törekvéseink igazolásaként a Graniflex daraboló- és tisztítókorongjaink már 1981-ben DSA (Deutscher Schleifscheibenausschuss) engedélyt kaptak. . A forgalomba hozás előtti engedélyeztetési kötelezettség megszűnése után a legnagyobb minőségi abrazív gyártók észlelték a piacon lévő bizonytalanságot, ezért létrehozták az oSa-t (Organization for the Safety of Abrasives).

A Granit az oSa[1] tagja. A Granit köszörűszerszámok a tanúsítvány szerint megfelelnek az európai minőségi és biztonsági előírásoknak és az oSa további szigorú követelményeinek.
 

A GRANIT az oSa tagjaként:

  • a teljes termelési folyamatát figyelemmel kíséri, felügyeli és folyamatosan vizsgálja;
  •  folyamatosan ellenőrzi a termékek megfelelőségét az EN szabványoknak;
  • elkötelezett az etikus üzletmenet, a maximális munkahelyi biztonság és a környezet védelme mellett.


Kizárólag az oSa tagok jogosultak arra, hogy termékeken (korongcímkén, csomagoláson) feltüntessék az oSa jelzést. A logó megkönnyíti a szerszámkiválasztást. Információt nyújt a felhasználónak arról, hogy a korong olyan forrásból származik, ahol kiemelt figyelmet fordítanak a termék gyártási és biztonsági színvonalára.
 

Keresse az oSa jelzést a köszörűszerszámokon!

A GRANIT termékek egyenletes jó minőségét a cég teljes tevékenységére kiterjedő, átfogó ISO9001 szabványnak megfelelő minőségirányítási rendszer garantálja, amely 1996-ban elnyerte az osztrák ÖQS tanúsítványát. Cégünk ennek megfelelően a nemzetközileg elfogadott IQNet tanúsítvánnyal is rendelkezik. Az átdolgozott minőségirányítási rendszert az új MSZ EN ISO 9001:2001 szabványnak megfelelően az MSZT tanúsította 2003-ban. Cégünknél 2009-ben került bevezetésre az ISO14001:2004 környezetirányítási rendszer. 

 

A termékek ellenőrzött, állandó forrásból vásárolt minőségi alapanyagokból, korszerű berendezéseken gyártva készülnek, ISO 9001 szerint tanúsított rendszerünkben, így a stabil teljesítmény és a biztonságos felhasználás garantált.

Termékeink teljesítményét rendszeres felhasználási tesztekkel ellenőrizzük. Kérjük, keresse mérnök üzletkötő kollégáinkat oktatási programunkkal kapcsolatban, ahol az elméleti ismeretátadás mellett gyakorlati képzést is tartunk. A gyárlátogatás keretében partnereink betekintést nyerhetnek a technológiai folyamatokba – például választ kaphatnak arra a kérdésre, hogy miért tart 6-8 hétig egy kerámia köszörűszerszám gyártási ideje – és tesztlaborunkban, a felhasználási tesztek során teljes képet kaphatnak arról, hogy milyen paraméterek együttese adja a „jó korongot”. Mit is jelent a szerszámok esetében a minőség (élettartam, leválasztási képesség, sebesség, kényelem).


[1] Mit jelent az oSa? Az Organization for the Safety of Abrasives a vezető csiszolószerszám-gyártók által alapított, németországi központú, nemzetközi szervezet. Fő célja, hogy biztosítsa és igazolja minőségi termékeik magas biztonsági színvonalát. Az oSa tagjai a csiszolószerszámokat felhasználó érdekében elkötelezettek termékeik magas minőségi szintjének folyamatos fenntartása, továbbá a biztonsági szabványok követelményeinek következetes betartása iránt. A vevők számára az oSa címkével, logóval jelölt termékek a magas gyártási és biztonsági színvonalat jelentik. www.osa-abrasives.org


 

Miért a GRANITot válassza?

Magas minőség

Minőségi alapanyagok felhasználásával, korszerű technológiával, szigorú minőségellenőrzési és biztonsági előírásoknak megfelelően gyártjuk termékeinket.

Kedvező ár

A professzionális minőségű és kedvező árú Granit termékekkel partnereink az optimális ár-érték arányú megoldást választják.

Raktárról

A katalógusban szereplő Granit termékek jelentős része raktárról azonnal elérhető. A speciális, rendelésre gyártott termékek szállítási határideje rövid.

Megoldás egyedi igényekre

Készen állunk egyedi igények kielégítésére, szakembereink megoldásokat kínálnak, termékösszetételeket ajánlanak és új termékeket fejlesztenek konkrét köszörülési feladatokra.

Kapcsolatfelvétel

Budapest HUNGARY
Fadrusz J. u. 2.
H-1194

+ 36 1 347-9830
ertekesites@granitabrasive.com
www.granitabrasive.hu

Mintabolt nyitvatartás:
H-P: 7:30-13:00

Beérkező áruk lerakása:
H-CS: 7:30-15:30
P: 7:30-13:30

A * jelölt rész kitöltése kötelező